Pets & People

Holistische praktijk voor Healing Touch en Aromatherapie

Young Living etherische oliën 

We zijn experts op het gebied van etherische oliën en dieren.

We gebruiken alleen de etherische oliën van Young Living, omdat deze van de allerbeste kwaliteit zijn. We behandelen veel dieren, en (kleine) kinderen en dan willen we er op kunnen vertrouwen dat we met oliën werken die 100% puur en van de allerbeste kwaliteit zijn. Young Living is de enige leverancier die het gehele proces van "het zaadje" tot en met het "verpakken" al meer dan 25 jaar in eigen beheer heeft.

Etherische oliën van top kwaliteit zijn in aanschaf duurder, maar in gebruik zeker niet!

Als u denkt "Wat maakt het uit? Het ruikt toch lekker!" bedenk dan dat u een onzuivere olie inademt of op de huid aanbrengt, een chemisch mengsel, waarvan u niet weet wat voor effect het op u heeft.  

Wilt u meer weten over Aromatherapie of het toepassen van etherische oliën in een specifieke situatie? Kom dan naar één van onze workshops, we hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het gebruik van pure oliën voor mens en dier.

Als u wilt weten hoe Aromatherapie u, uw familie of dier kan ondersteunen bij hun gezondheid of welzijn, kijk dan eens op VitaLeven of vul het contactformulier in met uw vraag.

De producten van Young Living zijn niet in de winkel verkrijgbaar, omdat deze firma persoonlijke uitleg en advies belangrijk vindt. Wilt u bestellen en hiervoor een account aanmaken, klik dan op deze link.

Controleer svp of het sponsor en enroller nummer is ingevuld met: 1450749 Ria Roosendaal. essentiële oliën, essential oils, Young Living Nederland, etherische olie, aromatherapie, gezondheid, welzijn, wellness